Kom samen in actie voor een eerlijk belastingstelsel

27-08-2024

Op 28 september organiseert FNV  het gratis Reset The System festival: samen in actie voor een eerlijk belastingstelsel. Het wordt een inspirerende dag voor leden en niet-leden met o.a. Jandino Asporaat en Sander Schimmelpenninck die laten zien hoe het systeem eerlijker kan.

Wil je aan het eind van die dag meteen in actie komen? Dat kan! Het social media team staat voor je klaar om je hierbij te ondersteunen.

Samen in actie voor een beter belastingstelsel
Nederland is een rijk land. Er is genoeg voor iedereen. Maar het geld wordt oneerlijk verdeeld. Want ondanks dat werkenden relatief het meeste geld inleggen in onze schatkist, gaat er veel te weinig naar ons onderwijs, naar de zorg die we allemaal nodig hebben, het openbaar vervoer, onze veiligheid, sociale zekerheid en andere voorzieningen die nodig zijn om gewoon goed te kunnen leven. Dat is oneerlijk. Het geld komt wel terecht in de zakken van aandeelhouders, bij CEO’s van (grote) bedrijven en mensen met veel vermogen. Zij profiteren wél van alle voorzieningen, maar zij dragen daar relatief weinig aan bij.

Hoog tijd om ons belastingsysteem te resetten! Als we onze stemmen bundelen dan kunnen we het systeem veranderen! Zodat iedereen zijn eerlijke deel bijdraagt en wij allemaal kunnen genieten in een eerlijker Nederland. #SamenOnverslaanbaar.

Praktisch
Datum: 28 september
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur
Locatie: Noordkade, Veghel

Meld je direct aan!

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.