Download de Horeca Info 2024-3

In deze editie een reportage met het thema 'Oud leert van jong en andersom’. Hoe werkt dat, verschillende generaties die elkaar ontmoeten op de werkvloer? Bij Van der Valk Breda vertellen Tycho, Lars en Stefan over wat ze van elkaar én van oudere collega’s leren. In de rubriek Groeien in je vak vertelt Claire Lintjens (31), cateringmedewerker bij Appèl ,meer over haar werk en haar bedrijf als zelfstandig glas-in-loodmaker. Jeta Veth (61) werkt in de keuken en geeft ons een kijkje in haar huishoudboekje.

Daarnaast lees je meer over de cao horeca, al het laatste nieuws en diverse vragen en antwoorden die bij ons Contactcenter binnenkomen. Ook vind je een aantal mooie ledenvoordelen. Veel leesplezier!

 

 

 

Ben je lid?

om de speciale editie direct te downloaden of maak eerst een account.

Inloggen Mijn FNV Catering

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.